brokoly bechilly tapuzim 1 1n 265x398

הסדנאות הקרובות יהיו בנושא: "סלטים שהם ארוחה"

הקיץ כבר ממש כאן, וזה זמן טוב לעבור לאוכל קל יותר, אך עם זאת, האוכל צריך להיות משביע,

מספק, טעים וקל להכנה.

כשאני אומרת "סלטים" אני לא מתכוונת לחסה עם חסה,

אני בנאדם יותר רעב מזה.

סלט טוב צריך להכיל חלבון מלא, להכיל כמה מרקמים, להיות צבעוני, שבכל ביס נרגיש שאנחנו אוכלים אוכל אמיתי

שנסיים את הארוחה ונרגיש שבעים, מסופקים אך עם זאת, קלים ורעננים להמשך יום העבודה.

בסדנא נלמד להכין סוגי סלטים שונים, כאלה המשלבים פחמימות עם חלבונים, שילוב מעניין של עשבי תיבול,

רטבים שונים, מרקמים שונים, איך לשלב "קראנץ" בסלט ואיך לגוון.

יהיה צבעוני, עשיר, טעים בריא וכמו תמיד, קל להכנה.

מוזמנים להצטרף לאחת הסדנאות הבאות (מומלץ להירשם מוקדם, אל תגידו "לא ידעתי לא שמעתי")

22/6 יום ראשון בשעה 9:00-12:00 בבוקר

26/6 יום חמישי בשעה 20:00-23:00 בערב

4/7 יום שישי בשעה 9:00-12:00 בוקר 

 

הסדנאות מתקיימות בשדה ורבורג, נמשכות כ 3 שעות, במהלכן אנחנו מבשלים, מדברים על תזונה מאוזנת, לומדים טכניקות בישול בריא ומהיר, ואוכלים מכל מה שהכנו.

אפשר להשתתף בהכנה או לצפות בלבד, לפי מה שנח לכם.
מחיר למשתתף: 200 שקלים.

 

להרשמה ניתן לשלוח מייל, להתקשר או לסמס 054-5630830

 

ענתה בניית אתרים