biriani 1 1n 265x398

 

אחד הדברים שהילדות שלי הכי מתגעגעות אליו מהשנה שגרנו בניו יורק, זה האוכל.

ובעיקר, למסעדה ההודית השכונתית האהובה עלינו (SWAGAT-למקרה שאתם בדרככם לעיר הגדולה).

אני שמחה ש"הצלחתי" עם מנעד הטעמים שהילדות שלי רגילות אליו, ואחרי בקשות חוזרות ונשנות, ניסיתי לשחזר כמה תבשילים אהובים.

אתם מוזמנים להצטרף לסדנא וללמוד להכין אוכל הודי טעים בטירוף, בקלות.

 

האוכל ההודי מגוון מאוד, ושונה מאיזור לאיזור בהודו. בבסיסו הוא אוכל מאוד בריא, עם המון ירקות, אורז וקטניות, אז כן, הוא לגמרי מסתדר עם האג'נדה שלי.

 

בסדנא נלמד להכין תבשילים פשוטים ומגוונים מהמטבח ההודי, כן, כאלה המותאמים לחיך הישראלי (או במילים אחרות, לא לדאוג, לא יהיה חריף מדי. רק טיפל'ה)

והכל מתוצרת ותבלינים שאפשר למצוא בכל סופר רגיל.

 

נכין מרק מלאגטני, ותבשיל דאל, המון ירקות ואורז ביריאני והלהיט האולטימטיבי: טופו טיקה מסאללה.

 

מתי? (בוחרים רק תאריך אחד)

 

22/5 יום חמישי בשעה 20:00-23:00 בערב .הסדנא מלאה

 

23/5 יום שישי בשעה 9:00-12:00 בבוקר. הסדנא מלאה

 

27/5 יום שלישי בשעה 9:00-12:00 בבוקר. הסדנא מלאה, ניתן להירשם לרשימת המתנה

30/5 יום שישי בשעה 9:00-12:00 בבוקר -הוספתי יום , מוזמנים להירשם במהרה. 

 

הסדנאות מתקיימות בשדה ורבורג, נמשכות כ 3 שעות, במהלכן אנחנו מכינים את כל האוכל (אפשר להשתתף ולעזור בהכנה ולהיות מעין "סו שף" ואפשר לשבת וללמוד מהצפייה. כל אחד לפי מה שנוח לו) את המתכונים מקבלים מודפסים בתחילת הסדנא. מחיר למשתתף: 200 שקלים.

 

להרשמה ניתן לשלוח מייל, להתקשר או לסמס 054-5630830

 

שיהיה המשך שבוע טוב,

 

נמסטה,

 

זהר

ו.

ענתה בניית אתרים