לכל עם ולכל מטבח, הפסטות האופייניות לו. pasta main

בסדנא נלמד איך לשלב פסטות מסוגים שונים, ולהפוך אותן להרבה יותר בריאות, מזינות וקלילות. 

פסטה מקמח מלא, אטריות שעועית, אטריות אורז, אטריות אודון יפניות ועוד.

בשילוב קטניות וירקות, גם פסטה יכולה להפוך לארוחה צבעונית, בריאה ונפלאה.

אין סיבה לותר על הפסטה האהובה עלינו, השיטה היא פשוט להפוך אותה לקלילה יותר, מזינה יותר, צבעונית ובריאה.

 

האפשרויות רבות:

 

  • אטריות אודון עם רוטב יפני עדין וברוקולי,
  • אטריות אורז סיניות עם שלל ירקות וטופו ברוטב סויה,
  • פסטה מקמח מלא עם עגבניות שרי ועגבניות מיובשות,
  • אטריות שעועית ברוטב בוטנים ועוד.

ענתה בניית אתרים