גרנולה 265x398

מאת: זהר לוסטיגר-בשן

כשמכינים גרנולה בייתית, אתם שולטים בכמות הסוכר, וכאן יש ממש מעט סילאן, ואתם אחראיים על החומרים המשובחים שיהיו בגרנולה שלכם. מעולה להביא כמשלוח מנות או סתם מתנה

 

6 כוסות שבלת שועל

1 כוס שקדים, קצוצים גס

2 כוסות גרעיני דלעת

2 כוסות גרעיני חמניות

2 כוסות אגוזי קשיו, קצוצים גס

3 כוסות אגוזי מלך, קצוצים גס

1 כפית קינמון

מעט אגוז מוסקט מגורר

¼ כפית ציפורן

¾-1 כוס סילאן

1 כוס חמוציות

1 כוס מישמש מיובש, קצוץ

1 כוס ליצ'י מיובש, קצוץ

1 כוס קוקוס מיובש, קצוץ

לחמם תנור ל 170 מעלות.

בקערה, לערבב את האגוזים והזרעים עם התבלינים. לאפות כ  20 דקות , בתבנית שטוחה ולערבב מדי פעם.

להוסיף את הפירות היבשים ולערבב ולאפות עוד 5 דקות.

לקרר ולאחסן בקופסאות אטומות. לשמור במקרר או בפריזר.

ענתה בניית אתרים