ארבעה חודשים אחרי פציעה, חזרתי לגלוש,
ותודה לפיסיוטרפיסטית ולמדקר שלי.
אישה רוצה לגלוש, אישה קובעת שיעור. בכל זאת , עבר זמן והביטחון נפגע.
כשאומרים לך שהיום יהיה לך מדריך מבוגר,
מתכוונים שהוא בן 24.
כשאומרים שיש אחלה גלים, 
מתכוונים שאת תחתרי כמו משוגעת.
כשאומרים: את תותחית,
מתכוונים שלגילך זה יופי. 
כשאומרים: גיל זה רק מספר, את מחשבת בראש, תוך כדי עוד גל ענק שהעיף אותך, 
שכשאת היית בהודו, המדריך רק נולד. כשאומרים: נחישות זה הכי חשוב,
זה אומר שלא תתפסי אפילו גל אחד. 
אבל היה כיף. כי ממרומי גילך את יודעת שתוך כדי גלישה אימצת גם את שרירי רצפת האגן  
שתהיה שבת נחושה

 

 

 

 

 

 

 

 




 

 

עוגיות גרנולה 265x398

 

עוגיות גרנולה

 

"אמא, אני צריכה להביא למחר עוגיות לכיתה. יש לנו TEA PARTY  בשיעור אנגלית". זה נאמר בשמונה בערב...ורק בגלל שיש לה למתוקה הזאת מבטע אמריקאי הורס, מיד ניגשתי לאפות לה עוגיות. טוב נו, בכל מקרה הייתי אופה לה עוגיות.

 

2 כוסות שקדים או אגוזי מלך, טחונים (או גם וגם, או אגוזים אחרים)

 

2 כוסות שבלת שועל עבה (לא אינסטנט)

 

3/4 כוס קמח מלא או קמח כוסמין מלא

 

1 כפית אבקת סודה

 

1/2 כפית מלח

 

1/2 כוס סילאן

 

1 כפית תמצית וניל אמיתית

 

4 כפות שמן קוקוס, מומס

 

3 כפות חלב אורז, או חלב שקדים או חלב אגוזים

 

1 כוס חמוציות

 

מחממים תנורר ל 170 מעלות

 

בקערה יבשה, מערבבים את האגוזים הטחונים, שבלת השועל, הקמח, סודה ומלח.

 

בקערה נפרדת, מערבבים את הסילאן, תמצית וניל, שמן קוקוס וחלב אורז.

 

מאחדים בין שתי הקערות, מוסיפים את החמוציות ומערבבים עד לאיחוד המרכיבים.

 

יוצרים כדורים קטנים יחסית, ופחוסים מעט ומפזרים על פני מגש אפיה.

 

אופים כ 20-25 דקות.

 

ענתה בניית אתרים