הומלץ לי לאכול כרובית, ברוקולי, כרובים ו...קייל

 

הכרובית והברוקולי מובנים לי, אפילו חביבים עלי

 

אבל... מה אפשר לעשות טעים עם כרוב אדום ולבן?

 

ומה עושים עם קייל?

 

טעמתי את הקייל- בעיניי הוא מר, בשרני, ולא טעים

 

זה הילד החדש במקרר שלי, ובנתיים הוא עומד שם, עוד יום ועוד יום, לבד

 

לא משתלב בשום סלט, בשום תבשיל

 

מסכן...

 

מה את אומרת?

 

סומכת עליך שתעזרי לי להתיידד עם כרובים וקייל ,

 

אוהבת יפעת.

 

ואני אוהבת שמאתגרים אותי, ומיד נולד "סלט ליפעת" (המתכון בהמשך)

 

ואיתו נולד הרעיון שגם לכם, עוקביי הנאמנים, יהיה מתכון על שמכם.

 

אם יש לכם ירקות דגנים או קטניות שחשוב לכם שיהיו בתפריט היומי שלכם,

 

מכל סיבה שהיא (דיאטה, ספורט, מזווה מלא בחומר גלם כלשהו, YOU NAME IT)

 

אתם מוזמנים לכתוב לי ולפרט, ואני אכתוב לכם מתכון בהתאמה אישית שגם ייקרא על שמכם.

 

ככה פשוט, ממני באהבה.

 

את הבקשה יש לשלוח ישירות לקיר בדף העיסקי או במייל

 

סלט ליפעת 265x398

סלט ליפעת

 

3 ראשי ברוקולי, קצוצים דק דק

 

1/2 כרובית, קצוצה דק דק

 

1 גזר, מגורר גס

 

8 עלי קייל, קצוצים דק דק

 

1/4 כרוב סגול, קצוץ דק דק

 

חופן פטרוזיליה (או כוסברה), קצוץ דק

 

1/4 כוס גרעיני חמניה

 

1/4 כוס פקאנים, קצוצים גס

 

1/4 כוס חמוציות

 

רוטב:

 

3-4 כפות שמן זית

 

3-4 כפות מיץ לימון

 

(1 כף סירופ מייפל, לא הכרחי)

 

את ראשי הברוקולי והכרובית חותכים בעזרת סכין לפירורים קטנים. אפשר גם במעבד מזון.

 

מערבבים את כל מרכיבי הסלט

 

מערבבים את הרוטב ושופכים מעל הסלט

 

ענתה בניית אתרים